Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (7 Haziran)

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde, dalgalı seyrediyor. Küresel ekonomik gelişmeler ve piyasalardaki belirsizlikler, altın fiyatlarında inişli çıkışlı hareketlere neden oldu. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (7 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, Haziranın ilk haftası kademeli olarak yükseliyordu. Ancak haftanın son gününde, dalgalı seyretmeye başladı. Ekonomist İslam Memiş, altın piyasalarına yönelik yaptığı değerlendirmede ons altının şu anda 2.328 dolar seviyesinde bulunduğunu belirtti. Memiş, son iki haftadır 2.280 dolar seviyesine kadar bir düşüş öngördüklerini ve bu öngörüye uygun fiyatlamaların görüldüğünü ifade etti.

İslam Memiş, bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisinin altın fiyatları üzerinde belirleyici olacağını vurguladı. Memiş, ‘Cuma günü tarım dışı istihdam verisi açıklandıktan sonra ons altının 2.280 dolar ile 2.340 dolar aralığında fiyatlanacağını düşünüyoruz’ dedi. Bu veri, yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilecek ve altın fiyatları üzerinde önemli bir etkiye sahip olacak.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 7 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,427
Satış: 2,427

Çeyrek altın
Alış: 3,940
Satış: 3,994

Yarım altın
Alış: 7.902
Satış: 7.979

Cumhuriyet altın
Alış: 15.685
Satış: 15.911