Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (30 Mayıs)

Altın fiyatları, haftanın dördüncü gününe yatay bir seyirle devam ediyor. Piyasaların dikkatle izlediği değerli metalde, önemli bir hareketlilik gözlenmiyor. Peki, altın fiyatları yükselecek mi? 30 Mayıs güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (30 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son haftalarda altın fiyatları, küresel piyasalarda yaşanan dalgalanmalara rağmen belirli bir bantta işlem görüyor. Özellikle ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararları ve ABD-Çin ticaret görüşmeleri altın fiyatlarının seyrinde belirleyici olması nedeniyle yatırımcılar yakından takip ediyor. 

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarının 2.280-2.380 dolar aralığında seyrettiğine dikkat çeken Memiş, direnç seviyelerinden birinin 2.380 dolar olduğunu ifade etti. Memiş, yatırımcıların bu haftaki olası yükselişlerden endişe duymamaları gerektiğini belirterek, "Aşağıda 2.280 dolar seviyesi var," dedi. Bu açıklamalarıyla, altın yatırımcılarına piyasalardaki dalgalanmalara karşı tedbirli olmaları gerektiğini hatırlattı ve mevcut fiyat aralığının geçerliliğini koruduğunu vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 30 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,425 
Satış: 2,426

Çeyrek altın
Alış: 3,925
Satış: 3,986

Yarım altın
Alış: 7.873
Satış: 7.962

Cumhuriyet altın
Alış: 15.698
Satış: 15.876