Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Nisan)

Altın fiyatları haftanın ilk gününe düşüş ile başladı. Yatırımcının en çok tercih ettiği gram ve çeyrek altın önümüzdeki günlerde, yükseleceği ve alım fırsatının olmayacağı iddia edildi. Peki, altın fiyatları bu hafta nasıl ilerleyecek? 29 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, haftanın ilk gününe düşüş ile başlamasının ardından, yatırımcılar bu hafta gram ve çeyrek altının hangi bant aralığında ilerleyeceğini merak ediyor. 

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarının mevcut durumunu ve gelecek beklentilerini değerlendirdi. Memiş'in yaptığı açıklamalara göre, altın fiyatları 2.338 dolar seviyesinden kapanış yapmıştı. Kendisinin takip ettiği bant aralığı ise 2.280 ile 2.380 dolar arasında değişiyor.

Memiş, son iki haftadır bu bant aralığının korunduğunu ve 2.300 dolar seviyesinden tepki aldığını ancak baskılanmanın henüz sonlanmadığını belirtti. Federal Rezerv'in (Fed) etkisiyle 2.300 dolar seviyesinin altına sarkmasını beklediğini ifade etti. Mayıs ayının altın alacaklar için olumlu bir dönem olabileceğini söyleyen Memiş, gram altın yatırımcılarının ons altını takip etmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ons altının 2.280 dolar seviyesine karşılık gelen gram altının alınabileceğini ve uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görülmesi gerektiğini söyledi. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 29 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,430
Satış: 2,430

Çeyrek altın
Alış: 4,010
Satış: 4,085

Yarım altın
Alış: 8.046
Satış: 8.195

Cumhuriyet altın
Alış: 16.018
Satış: 16.278