Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (23 Mayıs)

Altın piyasasında dikkat çekici bir hareketlilik yaşanıyor. Yeni güne başlarken, altın fiyatlarında belirgin bir düşüş gözlendi. Son günlerde dalgalı bir seyir izleyen altın, bugüne yüzde 0,56 oranında bir kayıpla başladı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (23 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın piyasası yeni güne hareketli bir başlangıç yaptı. Son günlerde dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları, bugüne yüzde 0,56 oranında bir kayıpla başladı. Küresel ekonomik veriler, ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz politikaları ve jeopolitik gelişmeler, altın fiyatlarında dalgalanmalara neden oldu. Özellikle ABD ekonomisindeki toparlanma sinyalleri ve faiz artırım beklentileri, altın üzerinde baskı oluşturdu.

Ekonomist İslam Memiş, Ekonomist İslam Memiş, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin küresel piyasalarda jeopolitik gerilim fiyatlamasına neden olduğunu belirtti. Memiş, bu gelişmenin etkisiyle ons altının 2.450 dolar seviyesine çıkarak rekor tazelediğini ifade etti.

Memiş, ‘Reisi’nin ölümü, özellikle Orta Doğu'daki jeopolitik risklerin yeniden gündeme gelmesine ve altın gibi güvenli limanlara olan talebin artmasına yol açtı. Bu durum, ons altının rekor seviyelere ulaşmasını sağladı’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 23 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,449
Satış: 2,449
Çeyrek altın
Alış: 3,966
Satış: 4,042
Yarım altın
Alış: 7.909
Satış: 8.072
Cumhuriyet altın
Alış: 15.794
Satış: 16.094