Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Mayıs)

Kayseri'de altın fiyatları, yeni haftaya yükselişle başladı. Altın piyasasındaki hareketlilik, yatırımcıların ve altın alıcılarının dikkatini çekti. Geçtiğimiz hafta boyunca dalgalı seyreden altın fiyatları, yeni haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü bir ivme kazandı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberlerimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de altın fiyatları, yeni haftaya yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta boyunca dalgalı seyreden altın fiyatları, yeni haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü bir ivme kazandı. Ekonomik veriler ve piyasa koşullarındaki değişiklikler, altın fiyatlarının gelecekteki yönü üzerinde belirleyici olacak. 

Ekonomist İslam Memiş, son köşe yazısında altın piyasalarındaki güncel durumu değerlendirdi. Memiş, ons altının geçtiğimiz haftayı 2 bin 415 dolar seviyesinden kapattığını belirterek, ‘Haftalık kapanışı 2 bin 400 dolar seviyesinin üzerinde yaptığından dolayı, ikinci direnç seviyesi olan 2 bin 428 dolar seviyesini test etmek isteyebilir’ dedi. Ayrıca, 2 bin 380 dolar seviyesinin de önemli bir destek seviyesi olduğunu vurguladı.

Memiş, jeopolitik risklerin altın fiyatlarını etkileyebileceğine de dikkat çekerek, İran Cumhurbaşkanı’nın helikopter kazasının bu açıdan gerginliğe neden olabileceğini belirtti. ‘Bu hafta 2 bin 380-2 bin 428 dolar aralığını takip edeceğim’diyen Memiş, altın fiyatlarındaki kapanışların piyasalara rahatlama getirebileceğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 20 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,527
Satış: 2,528

Çeyrek altın
Alış: 4,104
Satış: 4,152

Yarım altın
Alış: 8.234
Satış: 8.304

Cumhuriyet altın
Alış: 16.395
Satış: 16.535