Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Mart)

Kayseri'de altın fiyatları, Mart ayında da yükselmeye devam ederken, yatırımcının en çok tercih ettiği çeyrek altın bugün rekor tazeledi. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 20 Mart güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Mart)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, çeyrek altın bugün tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı. Ekonomistler, çeyrek altının bu yükselişini çeşitli faktörlere bağlıyorlar. Küresel piyasalardaki belirsizlikler, enflasyon endişeleri ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, altın talebini artırarak bu yükselişte etkili olmuş olabileceği ön görülüyor.

Ekonomist İslam Memiş, Mart ayının sonuna doğru çeyrek altının 4 bin TL seviyesini göreceğini, yılsonuna doğruda 4 bin 500 TL ilerleyeceğini ön görmüştü. Altın fiyatları değerlendiren Memiş; ‘Ons altın 2153 dolar seviyesinde. Burada yine 2125 dolar destek seviyesi var. Yarın akşama kadar bu teknik seviyelerin test edilmesi lazım. Sonra 2180 direnci var. İlk önce 2180 mi 2125 mi denenecek buna karar verecek piyasalar. Bugün Fed kararı olduğu için ya direnç ya destek test edilecek. 30 dolarlık bir alan var. Asıl kafa karıştıran şu. Aşağıda ihlal edilen alanlar var. 2090 ve 2070 dolar. Acaba buralar ne zaman dolacak. Fed kararından sonra bu taraftaki beklentimizi söyleyebileceğim. Hızlıca yükselişler oldu, orta vadede yılsonuna kadar beklentimiz devam ediyor ama ihlal edilen alanları takip edeceğiz. Buraları öngörebilirsem iyi olacak’ dedi. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 20 Mart Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 2,246
Satış: 2,246

Çeyrek altın
Alış: 4,077
Satış: 4,238

Yarım altın
Alış: 8.107
Satış: 8.354

Cumhuriyet altın
Alış: 16.559
Satış: 17.030