Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (11 Haziran)

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde düşüş seyrini izliyor. Ekonomik belirsizlikler ve küresel piyasalardaki dalgalanmalar, yatırımcıların altına olan talebini artırdı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 11 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (11 Haziran)

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde düşüş seyrini izliyor. Haftanın ilk işlem gününde ons altın, 2.301 dolar seviyelerinde işlem görmeye başladı.

Yarın açıklanacak Fed faiz kararı ve ABD TÜFE öncesinde altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Ons altındaki düşüş yüzde 0,50 artış gösterdi.  Fed’in politika faizini sabit bırakması bekleniyor. Ekonomist İslam Memiş, Fed üyelerinde görüş ayrılıkları olduğunu ifade ederek, ‘Kimi faiz indirimi olacak, kimi de olmayacak diyor. Hal böyle olunca yatırımcılar yazı-tura moduna geçti’ dedi. Yazıyı düşüş, turayı yükseliş olarak düşünelim diyen Memiş, ‘Yazı olsa herkes nefes alacak’ dedi. İslam Memiş açıklamalarının ardından yatırım yapacaklara ‘Ben ne mi yapardım?’ diyerek şöyle cevap verdi, ‘Olana sahip çıkar, düşüş devam ettikçe al-bekle yapardım’ dedi.

Gram altın bir önceki kapanışı 2 bin 381 TL’den yaparken, bugün 2 bin 397 TL'den işlem görüyor. Bir önceki kapanışı 3 bin 926 TL’den tamamlayan çeyrek altın ise bugün 3 bin 900 TL'den alıcı buluyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 11 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,399
Satış: 2,399

Çeyrek altın
Alış: 3,900
Satış: 3,959

Yarım altın
Alış: 7.824
Satış: 7.911

Cumhuriyet altın
Alış: 15.528
Satış: 15.773