Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (1 Haziran)

Kayseri'de altın piyasası, hafta sonuna girerken düşüş eğilimi gösterdi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatlarındaki bu düşüş, yatırımcılar ve altın almayı planlayanların dikkatini çekti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (1 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları Haziran ayının ilk gününe düşüş ile başladı. Ekonomist İslam Memiş, Mayıs ayının son işlem gününde yaptığı değerlendirmede, geniş bant aralığında belirsizliklerin hakim olduğu bir ayı geride bıraktıklarını belirtti. Memiş, Mayıs ayının genel olarak sakin geçtiğini ve bu sakin seyrin önümüzdeki iki hafta boyunca devam etmesinin muhtemel olduğunu ifade etti.

Memiş, Mayıs ayını değerlendirirken, ‘Mayıs bitti. Geniş bant aralığında, belirsizliğin olduğu mayıs ayı vardı karşımızda. Son işlem gününde de yatay bir süreç oldu. Sakin bir mayıs ayını geride bıraktık’ dedi. Memiş, bu sürecin piyasalarda ciddi dalgalanmalar yaşanmadan geçtiğini ve bu durumun yatırımcılar için bir nebze de olsa rahatlatıcı olduğunu belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 1 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,411
Satış: 2,412

Çeyrek altın
Alış: 3,905
Satış: 3,971

Yarım altın
Alış: 7.835
Satış: 7.936

Cumhuriyet altın
Alış: 15.621
Satış: 15.823