Kayseri'de 29 Ekim coşkusu bitmiyor!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabahın erken saatlerinden bu yana devam ediyor. Kayserililerin Cumhuriyet Meydanı'nda yaptıkları kutlamalar İşte böyle görüntülendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de 29 Ekim coşkusu bitmiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de sabahın erken saatlerinde başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. Bu sabah başlayan etkinliklerde öğrenciler şiirler okurken, gençler halk oyunları, tiyatro, karate ve 100’üncü yıl gösterisi yaptı. Törende, kulüpler arasında gerçekleşen turnuvalara ödül takdimi yapıldı. 

Kayseri'de 29 Ekim coşkusu bitmiyor!

Büyükşehir Belediye Bandosu tarafından konser de verilen kutlama programı, tören geçişi ile devam etti. Ay yıldızlı Türk bayrağı ile öğrencilerin, izcilerin, gazilerin, bisikletlilerin, AFAD’ın, Kızılay’ın, atlı birliklerin, Büyükşehir İtfaiyesi’nin, kahraman askerlerin ve polislerin geçişi büyük ilgiyle izlendi.

Kayseri'de 29 Ekim coşkusu bitmiyor!

Protokolünde içinde bulunduğu etkinlik son buldu. Ancak Cumhuriyet Meydanı’nda akşam saatlerine kadar İstiklal Marşı, gençliğe hitabe ve öğrenci andı okundu. İzmir marşı ve 10. yıl marşı Cumhuriyet Meydanı’nda hep bir ağızdan söylenmeye başladı. 

Kayseri'de 29 Ekim coşkusu bitmiyor!
Klasik otomobillerin ve motosiklet kulüplerinde bulunduğu meydan, Türk bayraklarıyla renkli anlara sahne oldu.