Kayseri'de 236 konutluk TOKİ projesi! İhale tarihi ne zaman? - Kayseri İlanları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kayseri'de projelerini sürdürüyor. Ev sahibi olabilmek umuduyla heyecanla TOKİ'den gelecek açıklamayı bekliyor. Kayseri'de hangi ilçede kaç konut inşa edilecek? O ilçenin Belediye Başkanı TOKİ konutlara dair kritik bir gelişme aktardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de 236 konutluk TOKİ projesi! İhale tarihi ne zaman? - Kayseri İlanları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kayseri’de projelerini sürdürüyor. Ev sahibi olabilmek umuduyla heyecanla TOKİ'den gelecek açıklamayı bekliyor. Kayseri'de hangi ilçede kaç konut inşa edilecek? O ilçenin Belediye Başkanı TOKİ konutlara dair kritik bir gelişme aktardı. 

Kayseri'de 236 konutluk TOKİ projesi! İhale tarihi ne zaman? - Kayseri İlanları

Kaç konut yapılacak?

Kayseri’nin Yeşilhisar İlçe Belediye Başkanı Halit Taşyapan, TOKİ ihalesine ilişkin bilgi verdi. İlçede 236 konutun yapılacağını dile getiren Taşyapan müjdeyi vatandaşa duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye de teşekkür eden, başkan Taşyapan çeşitli açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Taşyapan açıklamasında, “TOKİ 3. Etap 236 konut yapım işi için 31 Ekim 2023 tarihinde ihale yapılacaktır. Deprem bölgesindeki bunca yoğun çalışma içerisinde ilçemizin TOKİ konutlarını da ihaleye çıkaran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, bakanlık çalışanlarına ve TOKİ Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Toki ihalesi saat kaçta?

Diğer yandan TOKİ, ‘Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi Kılcan Mahallesi 3. Etap 236 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 236 konut’ ihalesinin 31 Ekim 2023 saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.