Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda Hareketli Dakikalar!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı 6 Mart'ta partilerin çadırlarının kaldırılmasıyla birlikte boşaltılmıştı. Cumhuriyet meydanı bir gün aranın ardından yeniden büyük bir çadır kuruldu. Kurulan bu çadır hangi amaçla kullanılacak. Meydan'da çadır kurulurken yaşanan hareketli dakikalarda vatandaşlar şaşkınla ne yapılacağını izledi. Detaylar Kayseri haberinde...

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda Hareketli Dakikalar!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı 6 Mart'ta partilerin çadırlarının kaldırılmasıyla birlikte boşaltılmıştı. Cumhuriyet meydanı bir gün aranın ardından yeniden büyük bir çadır kuruldu. Kurulan bu çadır hangi amaçla kullanılacak. Meydan'da çadır kurulurken yaşanan hareketli dakikalarda vatandaşlar şaşkınla ne yapılacağını izledi. 

AK Parti Kayseri Teşkilatı 4 Mart Pazartesi tarihinde siyasi partilere örnek bir davranış sergileyerek, Kayseri’de yasal olmayan bölgelerde bulunan, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan tüm siyasi; görsel, afiş ve brandaların kaldırılması ile ilgili Seçim Kuruluna dilekçe vermişti. 5 Mart Salı günü alınan kararla birlikte tüm siyasi partilerin onayıyla AK Parti Kayseri Teşkilatının Seçim Kuruluna verdiği dilekçe kabul edildi. Alınan bu kararla birlikte bugün Cumhuriyet Meydanı'nda ummalı bir çalışma başlatılarak, partilerin kurduğu çadırlar kaldırılmaya başlandı. Afişlerin ve çadırların gün içerisinde tamamen kaldırılması bekleniyor.

Peki Yeni Kurulan Çadırda Ne Olacak?

7 Mart öğle saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda yeni büyük bir çadır kuruldu. Vatandaşlar merakla bu çadır da ne olacağını araştırmaya başladı. Elde edinilen bilgiye göre bu çadır, Ramazan ayında 'İftar Çadırı' olarak kullanılacak.