Kayseri Cuma gecesi hazır olsun – 2 gün sürecek!

Meteroloji kaynakları tüm Türkiye ve Kayseri için şaşırtıcı bir hava olayı uyarısında bulundu. 2 gün sürecek hava olayı 81 ili etkisi altına alacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri Cuma gecesi hazır olsun – 2 gün sürecek!

Türkiye’nin güvenilir meteoroloji sitesi Hava Forum tüm Türkiye ve aralarında Kayseri için de 2 gün sürecek hava olayı konusunda bilgilendirmede bulundu. 

Kayseri Cuma gecesi hazır olsun – 2 gün sürecek!

Küresel iklim değişikliğinin etkileri Türkiye’de ilginç hava olaylarının artmasına neden olurken vatandaşlar bir türlü kışın etkili olmamasında şikâyet ediyor.

Meteoroloji uzmanlarının yaptığı açıklamalar da bu konuda giderek daha fazla dikkat çekmeye başlıyor.

Özellikle son zamanlarda yaşanan beklenmedik hava olayları, vatandaşları tedirgin ederken, meteoroloji kaynakları, Cuma gecesi gökyüzünden ansızın gerçekleşecek bir olay için vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Hava Forum adlı meteoroloji sitesi yaptığı paylaşımla 2 gün sürecek hava olayı hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Yapılan paylaşımda haftasonu sıcaklıkların normallerin çok üzerinde olacağı belirtilirken açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘Hafta sonu 81 şehirde sıcaklıklar normallerin 8-12 derece üzerinde olacak. İstanbul 18-20 derece, İzmir 19-22 derece, Adana 20-23 derece... Kar, kış yok. Hafta sonu plan yapabilirsiniz’