Kayseri Bugün İki Ayrı Cinayet ile Sarsıldı

Kayseri, bugün yaşanan iki ayrı cinayet olayıyla sarsıldı. Edanur Çoban, erkek arkadaşı tarafından Kayseri Emniyeti'nde çalışan tekniker S.S. ise, Polis Memuru Ş.K. tarafından öldürüldü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayseri Bugün İki Ayrı Cinayet ile Sarsıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün Kayseri'de yaşanan trajik olaylar, şehirde birçok kişiyi derin bir üzüntüye boğdu. Sabah saatlerinde ortaya çıkan iki ayrı cinayet, Edanur Çoban ve Kayseri Emniyeti’nde çalışan tekniker S.S’yi kaybettirdi.
Edanur Çoban, okulda biriktirdiği harçlarla eve dönerken erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Henüz 23 yaşında olan Edanur, gelecek hayalleri ve umutlarıyla dolu bir gençti. Ancak yaşanan bu vahşi olay, ailesini ve sevdiklerini derin bir acıya sürükledi. Polis, olayın ardından şüpheliyi gözaltına aldı, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Diğer bir cinayet olayı ise Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nde yaşandı. Bir tartışma sonucunda ortaya çıkan olayda Polis Memuru Ş.K., tekniker S.S’yi öldürdü. Polis memuru da meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Bu vahim olay, emniyet teşkilatını da yasa boğdu ve Kayseri’de gün boyunca konuşuldu.
İki cinayet olayı, şehirdeki büyük üzüntüye neden oldu.