Kayseri bu festivali bekliyor! En güzeli Büyükkılıç'a sunulacak...

Kayseri, 8 Eylül Cuma günü coşkulu bir festivale ev sahipliği yapacak. Heyecanla beklenen festival İncesu ilçesinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 28'incisi düzenlenecek olan İncesu Kültür ve Üzüm Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da Kayserilileri üzüme ve eğlenceli etkinliklere doyuracak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri bu festivali bekliyor! En güzeli Büyükkılıç'a sunulacak...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri, 8 Eylül Cuma günü festivale ev sahipliği yapacak. Heyecanla beklenen festival İncesu ilçesinde gerçekleştirilecek.

Kayseri bu festivali bekliyor! En güzeli Büyükkılıç'a sunulacak...

Bu yıl 28’incisi düzenlenecek olan İncesu Kültür ve Üzüm Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da Kayserilileri üzüme ve eğlenceli etkinliklere doyuracak. Festival kapsamında ‘en güzel üzüm’ yarışması yapılacak. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, en güzel üzüm seçilen üzümü Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a sunacağını belirtmişti.

1991 yılından beri her yıl Eylül ayının ilk cumartesi günü düzenlenen Üzüm Festivali, 8 Eylül Cuma günü saat 16.00’da Karamustafa Paşa Kervansarayı'nda başlayacak.

Kayseri bu festivali bekliyor! En güzeli Büyükkılıç'a sunulacak...

28'inci Kültür ve Üzüm Festivali ne zaman yapılacak?

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İncesu 28'inci Kültür ve Üzüm Festivali hazırlıklarında sona gelindiğini ifade ederek tüm vatandaşları festivale davet etti. İlçede farklı etkinlikler düzenlenecek. 

En güzel üzüm Büyükkılıç'a verilecek

Kayseri bu festivali bekliyor! En güzeli Büyükkılıç'a sunulacak...İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek geçtiğimiz günlerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek Kültür ve Üzüm Festivali'ne davet ederek Başkan Büyükkılıç’a festival davetiyesi ve üzüm takdim etmişti.

Başkan Büyükkılıç’ın nezdinde Kayserilileri 28’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Kültür Turizm ve Üzüm Festivali’ne davet eden İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek de “Başkanım, üzüm yarışmasında birinci olan üzümü de size hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.