Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Yardım Çağrısına Sessiz Kalmadı!

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, Kayseri'nin Uzunyayla köyünde yaşayan engelli vatandaşa destek olmak için çalışmalar başlattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Yardım Çağrısına Sessiz Kalmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Uzunyayla köyünde yaşayan engelli vatandaş, akülü aracının kullanamaz hale gelimesi nedeniyle Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği'ne başvurdu. Dernek, Talas Belediyesi'nin desteğiyle harekete geçti ve vatandaşın akülü aracı yenilendi.

Yeni akü temin edildi

Kafkasya Derneği, vatandaşın akülü aracını köyden alarak Talas Belediyesi Engelli Araçlar Bakım Merkezi'ne ulaştırdı. Engelli araçlar bakım merkezinde tamir edilmesi için gerekli işlemler başlatıldı. Tamir sürecinde ise işadamı S.Ö, yeni aküleri sağlayarak destek verdi.

Tamir edilen ve aküleri yenilenen akülü araç, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği tarafından vatandaşa teslim edildi. Kafkasya Derneği iş birliği için Dernek yöneticileri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Engelli araç tamir atölye çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca yeni akülü araç temin edilmesini sağlayan işadamı S.Ö'ye de minnettarlığını dile getirdiler.