Kayseri Atletikspor, 1. Kademe şampiyonu oldu

Kayseri Atletikspor, U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yozgat grubunda final maçında karşılaştığı Akdenizgücü ekibini 3-2 yenerek şampiyon oldu. Atletikspor adını bir üst tura yazdırdı.

Kayseri Atletikspor, 1. Kademe şampiyonu oldu

Kayseri U18 Ligi'nde Kocasinan Şimşekspor ile birlikte şampiyonluk ipini göğüsleyen ve Kayseri'yi U18 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazanan Kayseri Atletikspor, Yozgat grubuna düşmüştü.

Grubun ilk maçında Sivas Yolspor ile karşılaşan Kayseri Atletikspor, rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başlangıç yaptı. İkinci maçında ise Yahşihanspor’u 5-1 yenen Atletikspor, grup finaline yükseldi. Finalde bugün (7 Mayıs Pazar) Akdenizgücü ile karşılaşan Atletikspor, çekişmeli geçen maçta rakibini 3-2 yenerek Türkiye Şampiyonası 1. Kademe şampiyonu oldu.  Atletikspor, şimdi bir üst turda gelecek rakibini bekliyor.

Şimşekspor U18 takımı Kocasinan Şimşekspor veda etti U18 Türkiye Şampiyonası'nda Atletikspor ile birlikte Kayseri'yi temsil eden Kocasinan Şimşekspor da 2 maçını kazanıp grup finaline yükselmişti. Aksaray grubunda finalde Niğde Belediyespor ile karşılaşan Şimşek, rakibine 1-0 kaybederek şampiyonaya veda etti.