KAYSERİ ASKF 17. OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ BELLİ OLDU

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 17. Olağan Genel Kurulu tarihi 31 Mart 2021 Çarşamba günü olarak belirlendi. Bu tarihte yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 1 hafta sonra Kayseri Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi saat 14:00'da kongre gerçekleştirilecek.

KAYSERİ ASKF 17. OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ BELLİ OLDU

Daha önce 8 Ağustos 2020 tarihinde yapılması planlanan ancak artan vaka sayıları ve tedbirlerin sıklaştırılması sonucu, ülke genelindeki genel kurullar ertelenmişti.
Geçtiğimiz haftalarda açıklanan tedbirli normalleşme süreci sonrasında genel kurullar yeniden yapılmaya başlandı. Kayseri Amatör Futbol camiasının da merakla beklediği Kayseri ASKF seçiminin de tarihi belli oldu.
Yeni ASKF başkanının seçileceği 17. Olağan Genel Kurul tarihi 31 Mart Çarşamba olarak belirlendi. Yeterli çoğunluk sağlamaması durumunda ise, 7 Mart Çarşamba saat 14:00'da Kayseri Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi büyük salonunda gerçekleştirilecek.

2 aday var

Kayseri ASKF seçimleri öncesi şimdilik 2 aday var. Mecvut başkan Musa Soykarcı ile Kayseri Gençlerbirliği futbol kulübü başanı Mutlu Önal başkanlık için çekişecek. Amatör futbol camiası bu genel kurul sonunda yeni başkanına kavuşacak.

Muhammed Kösedağ