Kayseri, Aksaray, Karaman, Ankara, Kırşehir dikkat – Neye uğradığınızı şaşıracaksınız!

Kayseri, Aksaray, Karaman, Ankara, Kırşehir dikkat! Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen şu an yaşanan sıcak havalardan sonra bu illerde aniden 8 ila 9 derece birden düşüş yaşanacağını aktardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri, Aksaray, Karaman, Ankara, Kırşehir dikkat – Neye uğradığınızı şaşıracaksınız!

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen Kayseri, Aksaray, Karaman, Ankara ve Kırşehir’de hava sıcaklıklarının 8-9 derece düşeceğini kaydetti. 

Türkiye’de bu hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumu hafta sonu yerini kar yağışları ve sert soğuklara bırakıyor.
Konuyla ilgili X platformu üzerinden açıklama yapan Meteoroloji uzmanı Orhan Şen İç Anadolu bölgesi illeri olan Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir için flaş haberi verdi. Şen bu illerde hafta sonu hava sıcaklıklarının 8 ila 9 derece birden düşeceğini belirtti.

Vatandaşları şimdiden hafta sonu yaşanacak hava olaylarına karşı uyaran Şen paylaşımında şu ifadelere yer verdi, ‘Sıcaklık pazar günü hızla düşüyor. Marmara Batı ve orta karadeniz ile iç anadoluda 8-9 derece düşer. Pazar Marmaranın doğusu iç anadolunun kuzeyi karadenizin iç kesimleri kar alır. Bursa kocaeli sakarya düzce bolu kastamonu eskişehir kütahya bilecik afyon ankara kar görülür’