KAYMEK ilki gerçekleştirecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş, bir ilki gerçekleştirerek, 'Medeniyetin Dehası Mimar Sinan İsimli Canlı Anlatımlı Sanal Sergi ' sunumunu, Çarşamba günü canlı yayınla sanatseverlerin beğenisine sunacak.

KAYMEK ilki gerçekleştirecek

KAYMEK tarafından hazırlanan “Medeniyetin Dehası Mimar Sinan İsimli Canlı Anlatımlı Sanal Sergi” Çarşamba günü sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. tarafından şehrimizin ve kültürümüzün tanıtımı, geleneksel el sanatlarımızın gelecek kuşaklara aktarılması noktasında yürütülen yüz yüze eğitim ve sergi faaliyetlerine Kovit-19 önlemleri nedeniyle ara verilmiş ancak belediyeler içerisinde bir ilke imza atarak KAYMEK UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) hayata geçirilmiş ve gençlere yönelik LGS isimli sergiyi 30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 20:00’de ‘canlı anlatımlı sanal sergi’ olarak Youtube ve İnstagram isimli sosyal platformlarından sanatseverlerin beğenisine sunacak.
29 KAYMEK el sanatı eğitmeni hünerli elleriyle 24 farklı el sanatı branşında 29 eseri ‘’Medeniyetin dehası Mimar Sinan’’ isimli sergi için ziyarete hazır hale getirdi.
Şehrimizin gururu Mimar Sinan’ın medeniyetimize miras olarak bıraktığı eşsiz eserlerinden oluşan sergi, canlı anlatımlı sanal sergi olması bakımından da bir ilk olacak.

Kurumsal Haber