'Kartal Kayra'yı al Ali Başkan'

Kayserispor'da Kartal Kayra Yılmaz fırtınası esiyor. Genç oyuncu özellikle Başakşehir maçında gösterdiği yüksek performansla taraftarın gönlünde taht kurdu. Bayram Güneş isimli Kayserispor taraftarı, Başkan Ali Çamlı'ya çağrıda bulundu.

'Kartal Kayra'yı al Ali Başkan'

Kayserispor taraftarı takımının son aldığı Başakşehir galibiyetle mutluluktan havalara uçuyor.

Sarı-Kırmızılı takım, son aldığı galibiyetle 10 haftalık hasrete son vermişti. İstanbul’dan muhteşem bir futbolla 3 puanı hanesine yazdıran Kayserispor’da Kartal Kayra Yılmaz, Başakşehir maçında harika bir karşılaşma çıkardı. Beşiktaş maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Kartal, teknik direktör Burak Yılmaz tarafından İstanbul deplasmanında ilk 11’de şans buldu. Son derece etkili bir performans sergileyen genç futbolcu, özellikle defans bölgesindeki mücadelesiyle Başakşehir oyuncularına fırsat vermedi. Orta sahada oynamasına rağmen, hem defans hem de hücuma katılarak takımın galibiyetinde kilit rol üstlenen Kartal, taraftarın da büyük beğenisini topluyor.

'Kartal Kayra'yı al Ali Başkan'

Kartal Kayra takımın vazgeçilmezi oldu

Kayserispor’un 32 puana ulaşmasıyla taraftarın yüzü gülerken, Bayram Güneş isimli Kayserispor sevdalısı bir taraftar, Başkan Ali Çamlı’ya çağrıda bulunarak, ‘Ali başkan lütfen Kartal Kayrayı satın al uyarımdır’ diye paylaşımda bulundu. İnadına Kayserispor Grubunda yapılan bu paylaşıma diğer taraftarlar da yorumlarıyla destek olurken, gönderi çok sayıda beğeni topladı. Kartal, sezon başında Beşiktaş'tan kiralanmıştı. Genç oyuncu takıma uyumu ve katkısıyla vazgeçilmez oyuncuların arasında yer aldı.