Karar alındı - CHP Kayseri'de kimi destekliyor?

CHP Genel Merkez ve değişimcilerin sürdürdüğü rekabet ile birlikte hangi iller kimi destekleyecek merak konusu oldu. Peki CHP Kayseri'de kimi destekliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Karar alındı - CHP Kayseri'de kimi destekliyor?

CHP Genel Merkez ve değişimcilerin sürdürdüğü rekabet ile birlikte hangi iller kimi destekleyecek merak konusu oldu. Peki CHP Kayseri’de kimi destekliyor? İşte detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihlerinde toplanacak. Tüzük Kurultayı’nın ise 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı netleşmişti. 

4 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Kurultayı öncesi genel başkanlık mücadelesinde partideki saflar netleşiyor. 

Genel Merkez ve değişimciler arasında rekabet sürerken CHP Kayseri İl Başkanlığı’nda Kılıçdaroğlu’na destek beyanı geldi.

CHP Kayseri İl Başkanlığı Büyük Kurultay Delegeleri’nin tamamı 4 Kasım’daki kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. İl dışında olan 5 delege de İl Başkanı Feyzullah Keskin’e aynı yönde irade beyanında bulundu.

Karar alındı - CHP Kayseri'de kimi destekliyor?