Karabük'e Kayserili dokunuşu- Yok böyle bir başarı!

Kayserili teknik direktör Metin İlhan, Karabük İdman Yurdu ile adeta bir mucizeye imza atıyor. İlhan, 4 puanla son sırada aldığı takımı şaha kaldırarak, 27 puan topladı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Karabük'e Kayserili dokunuşu- Yok böyle bir başarı!

Kayseri’nin yetiştirdiği futbol adamı Metin İlhan başarıdan başarıya koşuyor.

3. Lig’de son sırada aldığı takımı şaha kaldıran İlhan, Karabüklü sporseverlerin büyük sevgisini kazandı. Yücel İldiz ve Seyit İçgül ile birlikte Karabükspor’u Avrupa’ya götüren İlhan’ın kısa zamandaki bu başarısı parmak ısırtıyor. Takımın şu an Play-Off iddiası bulunuyor. Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor’u son dakikada atılan golle mağlup eden Karabük İdman Yurdu, 31 puana ulaştı.

Ligin son sırasında 4 puanla takıma büyük bir ivme kazandıran Metin İlhan, maç bitiminde teknik heyet ve futbolcularla birlikte 3 puanın sevincini taraftarla paylaştı. Karabük’e yıllar sonra gelen İlhan, takımına 27 puan kazandırarak, 3. Lig’de eşine ender rastlanır bir başarının altına imza attı.

Karabük'e Kayserili dokunuşu- Yok böyle bir başarı!

Karabük İdman Yurdu’nun başına geçtiği ilk maçta da Talasgücü Belediyespor’a konuk olan İlhan, bu karşılaşmadan 3-0 yenilgiyle ayrılmıştı. Talasgücü’nden rövanşı alan Karabük İdman Yurdu, 26. Hafta mücadelesinde deplasmanda 52 Orduspor’a konuk olacak.

Karadeniz temsilcisini de mağlup ederek, çıkışını sürdürmek isteyen ekipte oyunculara 2 gün izin verildi.