KAPEX Fuarı'na bir övgü de Cıngı'dan geldi... İşte o paylaşım!

13-16 Eylül tarhileri arasında Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık, KAPSİAD ve Kayseri OSB iş birliği ile düzenlenen KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, kapı ve pencere sektörü temsilcilerini bir araya getirdi. Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı resmi X hesabından yaptığı paylaşımda 'Bugün Kayseri OSB'de açılan Kapex Fuarı, sektörün globalleşmesine açılan bir 'çelik kapı' fonksiyonu üstlenecek' ifadelerine yer verdi.

KAPEX Fuarı'na bir övgü de Cıngı'dan geldi... İşte o paylaşım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nobel Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Nobel Expo Fuarcılık A.Ş. tarafından Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) ve Kayseri OSB işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, kapı ve pencere sektörü temsilcilerini Kayseri'de bir araya getirdi. Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı resmi X hesabından yaptığı paylaşımda; "Bugün Kayseri OSB’de açılan Kapex Fuarı, sektörün globalleşmesine açılan bir “çelik kapı” fonksiyonu üstlenecek" ifadelerine yer verdi.

KAPEX Fuarı'na bir övgü de Cıngı'dan geldi... İşte o paylaşım!

Tüm dünyadaki “Çelik Kapı” üretiminin %5’i Kayseri’de gerçekleştiğini belirten Cıngı paylaşımında şu ifadeleri kullandı. "Şaka değil; tüm dünyadaki “Çelik Kapı” üretiminin %5’i Kayseri’de gerçekleşiyor. O zaman bu sektörde derinleşmemiz lazım! Bugün Kayseri OSB’de açılan Kapex Fuarı, sektörün globalleşmesine açılan bir “çelik kapı” fonksiyonu üstlenecek. Bu yüzden çok önemli. Aylarca plânladıktan sonra bu organizasyonu gerçekleştiren Çelik Kapı Üreticileri Derneği KAPSİAD’ı tebrik ediyoruz. Yeni faaliyetlerini merakla bekliyoruz."

KAPEX Fuarı'na bir övgü de Cıngı'dan geldi... İşte o paylaşım!

KAPEX Fuarı'na bir övgü de Cıngı'dan geldi... İşte o paylaşım!

KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan 20 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerine kapılarını açan fuar, 100’ün üzerinde firma ve 200’ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleşecek. Ayrıca KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’nda alım heyetleri çerçevesinde 36 ülkeden gelen alıcılar ağırlanırken, katılımcı firmalar ile yabancı alıcılar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

B2B ikili iş görüşmeleri; Fas, Tunus, Libya, Sırbistan, Gana, ABD, Kosova, Bosna Hersek, Makedonya, Nijerya, Kenya, Sudan, Katar, Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt, Suriye, Irak, Filistin, Ürdün, İsrail, Almanya, Hollanda, Slovenya, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Tacikistan, Kazakistan, Özbekistan, Umman, Lübnan, Dominik, Cezayir, Mısır ve Bahreyn’den gelen alıcı firmalar ile gerçekleşecek. KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, 13-16 Eylül tarihleri arasında Kayseri’de misafirlerini ağırlayacak.