Kırşehir Kapadokya'ya bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırşehir'i ziyaret etti. Bakan Uraloğlu kenti ziyaret ettiği sırasında Kırşehir'in Kapodokya'ya bağlanacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kırşehir Kapadokya'ya bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi programa katılmak üzere Kırşehir’e gitti. Bakan Uraloğlu, Kırşehir’in Kapadokya Havaalanı’na ulaşımını sağlayacak 38 kilometre uzunluğundaki ‘Tuzköy-Kesikköprü Yolu Projesi’ni en kısa zamanda yatırım programına alınacağını söyledi.

Kırşehir'deki yatırımlar hakkında konuşan Uraloğlu son 22 yılda Kırşehir'in ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 14,5 milyar lira yatırım gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Kapadokya Kırşehir'e bağlanıyor!

Kırşehir'in Nevşehir'deki Kapadokya Havaalanı'na ulaşımını sağlayacak 38 kilometre uzunluğundaki Tuzköy-Kesikköprü yolu projesini müjdeleyen Uraloğlu, yaklaşık 1,3 milyar liralık yatırım bedeli öngördükleri projenin bakanlıkça gündeme alındığını ifade etti.

Kapadokya Kırşehir'e bağlanıyor!

Projelerin hayırlı olmasını dileyen Bakan Uraloğlu, ''Mucur-Karahasanlı yolu da yatırım programında, önümüzdeki süreçte bu yolu da yapacağız. Zaman zaman şehrimizin gündemine gelen hızlı tren projemizden de bahsetmemek istiyorum. Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak hızlı tren aksında Kırıkkale-Kırşehir arasının projesini bitirdik. Kırşehir-Nevşehir arası proje çalışmamız da devam ediyor.'' ifadesini kullandı.