Kalkan'tan Yalçın'a eğitime destek teşekkürü

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a eğitime yönelik yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Kalkan'tan Yalçın'a eğitime destek teşekkürü

Başkan Aydın Kalkan eğitimin gelecek inşasında çok önemli bir alan olduğuna değindi. Kalkan, Talas Belediyesi’nin okulların eksiklerini giderdiğini, okul idarecilerinin okulları hakkındaki taleplerinin geri çevrilmediğini dile getirerek, bu durumun Talas’ta görev yapan okul yöneticilerini memnun ettiğini ve Talas’ın nitelikli eğitimin verildiği bir ilçe konumuna yükseldiğini belirtti.

Başkan Kalkan, Talas Belediyesince hayata geçirilen 7/24 Kütüphane’ye de değinerek, gençler tarafından yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. Kalkan, Gezici Kütüphane uygulamasıyla da kırsal bölgelerdeki çocukların okuma sevgisi kazanmasında çok önemli katkılar sağladığına değinerek, “Tüm bu çalışmalardan dolayı Talas Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yalçın’a çok teşekkür etmek istiyorum. Zira kendisi de bir eğitimci olan Sayın Mustafa Yalçın’ın eğitime bakışı ve okulların adeta tüm eksikleriyle elden geçirilmesi biz eğitimcileri fazlasıyla memnun etmektedir” ifadelerine yer verdi.

>>>Kurumsal Haber