Kahve Yanı Tatlısı - Az Malzemeli - Muzlu Krep

Lezzetli bir kahve yanı tatlısı arayışında mısınız? Az malzemeli ve pratik tarifimizle, muzlu krep tarifini keşfedin! İçi yumuşacık, dışı kıtır krep yapımını hemen deneyin. Kurabiye Haberleri, Tatlı Haberleri için bize takip etmeye devam edin. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kahve Yanı Tatlısı - Az Malzemeli - Muzlu Krep

Güzel bir kahve keyfi için özel bir tarif: Az malzemeli Muzlu Krep! Sadece birkaç basit malzeme ile hazırlanan bu nefis tatlı, kahve keyfinizi taçlandırmak için ideal. İçi yumuşacık, dışı kıtır krep yapımını hemen deneyin. Muzlu Krep tarifimize göz atın, kahvenizle uyumlu lezzeti keşfedin. Pratik, hızlı ve lezzet dolu bir atıştırmalık sizi bekliyor.

İşte tarifin detayları;

Malzemeler;

2 yumurta

3 yemek kaşığı toz şeker

2 su bardağı süt

7 yemek kaşığı un

1,5 yemek kaşığı kakao

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

Arasına Sürmek İçin;

Nutella veya kakaolu krem şanti

Muz (veya dilediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz)

Hazırlanışı;

Bir kabın içine yumurtaları ve şekeri alıp çırpalım. Daha sonra sütü ilave edelim bir iki defa daha karıştırıp, un kakao, kabartma tozu ve vanilyayı pürürzsüz bir kıvam alana kadar karıştıralım. Tavayı hafif yağlayıp, karışımdan bir kepçe tavaya döküp, tavayı çevirerek hamurun her yere eşit gelmesini sağlayalım. Hamurun iki tarafını da pişirip arasına nutella sürüp, üzerine muz koyalım.

Kahve Yanı Tatlısı - Az Malzemeli - Muzlu Krep

İki parmak büyüklüğünde sardığımız krep hamurlarını keselim. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun..