Kadir Yıldırım'dan Kayseri'de bir ilk!

Girişimci Berber Kadir Yıldırım düzenlediği Master Class Eğitimi ile Kayseri'de bir ilke imza attı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kadir Yıldırım'dan Kayseri'de bir ilk!

Girişimci Berber Kadir Yıldırım düzenlediği Master Class Eğitimi ile Kayseri'de bir ilke imza attı. Kadir Yıldırım'ın önderliğinde düzenlenen 2 günlük eğitim büyük bir başarıyla gerçekleşti. 

Kadir Yıldırım'dan Kayseri'de bir ilk!
Kayseri’nin tanınmış isimlerinden Girişimci Berber Kadir Yıldırım Kayseri’de bir ilke imza attı. Yıldırım’ın düzenlediği 2 günlük eğitim büyük bir başarıyla gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından eğitime katılan berber adayları bir yandan alanlarındaki becerilerini geliştirirken diğer yandan da sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmanın önemini de öğrendiler.

Kadir Yıldırım'dan Kayseri'de bir ilk!
2 gün boyunca modern teknik kesim eğitimi, canlı mankenler üzerinde uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Sosyal medya eğitiminin de dahil edildiği programı Kaan Eren Özmen sundu.
Türkiye'de verdiği eğitimleri kendi memleketinde de ‘Neden olmasın?’ diyerek böyle bir yola çıktığını kaydeden Kadir Yıldırım Türkiye genelinde meslektaşlarını topladı. 
Eğitim sonunda başarılı olan berber adaylarına Master Class Belgesi verildi. Adaylar burada tamamen moda ve kesim teknikleri sonucunda modern saçlar kesebilecek kabiliyeti elde ettiler.
1 sene içerisinde 3 binden fazla öğrencisi olan Yıldırım ayrı zamanda Türkiye’de katılmış olduğu organizasyonlarda jürilik görevi yaptı ve çeşitli dallarda ödüller kazandı.