Kadın muhtarlar Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti

Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ve 27 il temsilcileri Diyarbakır annelerini destek amaçlı ziyaret etti.

Kadın muhtarlar Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti

Terör örgütü PKK tarafından aldatılan veya kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle 3 Eylül 2019 tarihinden beri HDP'ye karşı oturma eylemi yapan Diyarbakır Anneleri'ne Türkiye'nin farklı bölgelerinden destekler devam ediyor.
Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği de Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti. Türkiye'nin farklı illerinden gelen muhtarlar Diyarbakır Anneleri'ne destek oldular. Kayseri'den muhtar Gülşen Karahasan da bu kafilede yer aldı.
Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu açıklamasında," Buraya gelerek annelerimize destek olmak istedik. Bu ziyarete katılan arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa vali ve vekilleri ziyaret ettik. Ayrıca liderlik ve özgüven üzerine kişisel eğitim programı yapıldı. Tarihi kültürel alanda gezi programı yapıldı" ifadelerini kullandı.
Kayseri'den kafileye katılan Hunat muhtarı Gülşen Karahasan da," Kayserimizi temsil etmek için Diyarbakır'a gittim. Orada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kayseri valimiz Gökmen Çiçek'e de teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

>Muhammed Kösedağ