Kadın Kaymakam kolları sıvadı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in başlattığı 'Her Ev Bir Okul' kampanyası, gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Şehir genelinde büyük bir ilgiyle artan desteğe son olarak Özvatan Kaymakamı Mine Kurt da katıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kadın Kaymakam kolları sıvadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Gökmen Çiçek’in Kayseri için ‘Mobilyanın başkenti’ yakıştırmasının ardından ortaya çıkan 'Her Ev Bir Okul' kampanyasına kadın Kaymakam Mine Kurt’tan da destek geldi. 
Vali Gökmen Çiçek'in kampanyanın hem fikir babası, hem de ilham kaynağı oldu. Kampanyaya destek, gün geçtikçe giderek artıyor. Öğrencilere evde daha uygun bir çalışma ortamı sunmak için başlatılan projeye Özvatan'ın yeni kaymakamı Mine Kurt da yakından ilgileniyor. Kurt, KAYMOS'u ziyaret ederek çalışma masalarını aldı ve bu sayede Özvatan da kampanyanın ilk dağıtımını gerçekleştirmenin gururunu yaşadı.
‘Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in tensipleriyle başlayan bu kampanyada, Özvatan olarak öncü olmanın gururunu yaşıyoruz’ diyen Kaymakam Mine Kurt, KAYMOS Başkanı Hasan Arapoğlu'dan masaları teslim aldı.
Kurt, ‘Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in tensipleriyle başlayan ‘Her ev bir okul’ projesi kapsamında, Özvatan Kaymakamlığı olarak ilk dağıtımı gerçekleştirecek olmanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. KAYMOS Başkanı Sn. Hasan Arapoğlu’ndan masalarımızı teslim aldık’ ifadelerini kullandı.
Bu büyük adım üzerine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘Her ev bir okul kampanyası Özvatanda başladı. Tebrikler Özvatan. Kayseri'de her ev bir okul.' açıklamasında bulundu.
Kayseri’nin medarı iftiharı Vali Gökmen Çiçek, 15 Ekim’de, ‘Ve projemize başlıyoruz. Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma  ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, il milli eğitim müdürümüz, İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar. Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz  kalmayacak’ ifadeleriyle stardı vermişti.