Kabakçı ve Soykarcı'dan Anadolu Haber'e ziyaret

Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, Gazetemiz Kayseri Anadolu Haber'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kabakçı ve Soykarcı'dan Anadolu Haber'e ziyaret

Kabakçı ve Soykarcı’nın ziyaretinde Anadolu Haber Gazetesi ortaklarından Azim Deniz, Spor Müdürü Hakan Çiftci ve Spor Servisinden Muhammed Kösedağ hazır bulundu. Kabakcı ve Soykarcı yeni yayın hayatında başarı dileğinde bulundu.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin İzmir’e tayin olmasının ardından Kayseri’ye atanan Kabakcı, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’nin gençliğe, salon ve bireysel sporlara verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Kayseri’de görev yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Kabakçı, “Kayseri, spor kültürü bakımından bir özelliğe sahip. Bireysel ve takım sporlarında önemli çalışmalar var. Gençlik bizden hareketlilik, çalışmalar ve sunumlar bekliyor. Bizler de daha farlı çalışmalar ortaya koyma niyetindeyiz.  Obezitenin arttığı, hareketliliğin azaldığı toplumlarda bizler çocuklarımıza çalışmalar sunmamız gerekiyor. Sizlerin aracılığıyla bunları anlatıyoruz” diye konuştu.

Soykarcı da, hep birlikte başarılı işlere imza atacaklarını dile getirdi.

Hakan Çiftci