Jakirovic'ten Galatasaray mesajı: Next stop - İstanbul! Galibiyet planı belli oldu
Kayserispor Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, Galatasaray maçı öncesinde yaptığ paylaşımla dikkat çekti. Boşnak çalıştırıcının Fenerbahçe maçında olduğu gibi Galatasaray karşısında da sürpriz yapması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...
Kayserispor’un kaderini değiştiren adam Sergej Jakirovic, Galatasaray maçı öncesi İstanbul mesajıyla bir kez daha farkını gösterdi.
Sarı-Kırmızılı takımın başına 5-2’lik ağır Sivasspor yenilgisinin ardından gelen Boşnak çalıştırıcı, farkını her bir fırsatta hissettiriyor. Disiplini ve taktikleriyle rakiplerine fark atan Kayserispor’un dev çalıştırıcısı sosyal medya hesabından ‘Next stop - İstanbul!’ paylaşımı yaptı.
İç sahada rekor kıran teknik adam
Sarı-Kırmızılı kulübün başında iç saha rekoru kırarak taraftarların gönlünde taht kuran Jakirovic, 14 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Beşiktaş’a hakem Halil Umut Meler’in yanlış kararlarından dolayı puan kaptıran genç çalıştırıcı, Gaziantep FK’ya da şanssız bir golle 1-0 mağlup oldu.
Gaziantep deplasmanında şanssızlık yaşandı
Gaziantep’te tarihi farkı kaçıran Kayserispor, Majid Hosseini ve kaleci Bilal Bayazıt’ın hatalarının kurbanı olmuştu. Kayserispor tarihine adını altın harflerle yazdıran Jakirovic, özellikle Fenerbahçe maçında oynattığı futbol ve cesaretiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Boşnak çalıştırıcı, toplamda 9 eksik oyuncu olmasına rağmen bunu problem yapmadı ve İstanbul’da galibiyeti kaçırdı.
Gençlere verdiği önem takdir topluyor
Gençlere verdiği önemle karizmasını konuşturan Jakirovic’in Galatasaray planı merak ediliyor. 1.95 cm’lik dev çalıştırıcı, Galatasaray karşısında öncelikli olarak defansı sağlam tutmayı, ardından da bulacağı hızlı ataklarla gol aramayı düşündüğü öğrenildi.
Galatasaray karşısında en zor sınav
Galatasaray’da Victor Osimhen’e özel önlem alması beklenen Jakirovic’in bu sezonki en zor sınava çıkacak olması maça ayrı bir heyecan katıyor. Osimhen, ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan ve 5-1 Galatasaray'ın galip geldiği maçta 2 gol atmıştı.
Dev maçın saati ve hakemi belli oldu
Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 18 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak.