İzleyenler hayran kaldı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un yıldızı Miguel Cardoso, 76 gün aranın ardından sahalara dönüş yaptı. Samsunspor maçında bu yana sahalardan uzak kalan Portekizli, Mame Thiam'a mükemmel bir asist yaparak dönüşünü taçlandırdı. Portekizli futbolcunun Çaykur Rizespor karşısındaki bu etkileyici performansı, taraftarlar tarafından övgülerle karşılandı.Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İzleyenler hayran kaldı - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Miguel Cardoso'nun uzun bir sakatlık sonraı dönüşü Kayserispor'a pozitif etki yaşattı.

Toplamda 76 gün sonra sahaya adımını atan Portekizli, son olarak 2-1 kazanılan Samsunspor maçında forma giymiş, ancak Antalyaspor karşılaşması öncesi antrenmanda sakatlık nedeniyle bir süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Özellikle hücum yönündeki katkılarıyla takımın etkili ayağı Cardoso, gol atamasa da asist yaparak, farkını hissettirdi. Cardoso, Çaykur Rizespor maçının 17. dakikasında sol kanattan yaptığı etkileyici bindirmeyle Mame Thiam'a nokta atışı bir pas verdi. Bu mükemmel asiste Thiam'dan gelen kafa vuruşuyla gelen gol, Kayserispor'un 1-0 ileri geçişini sağladı ve Thiam'ın 3 haftalık gol suskunluğu son bulmuş oldu.

İzleyenler hayran kaldı - Kayserispor Haberleri

Cardoso'nun sahadaki performansı ve etkileyici mücadelesi, taraftarlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı ve 'Cardoso'nun dönüşü muhteşem oldu' şeklinde yorumlandı. Sakatlığının ardından tam olarak hazır olmasa da sahaya çıkan Cardoso, Kayserispor'un en önemli hücum oyuncusu olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Portekizlinin yokluğunda Kayserispor hücum organizasyonunda büyük sıkıntı çekiyordu.