İYİ Parti'nin 3 adayı daha belli oldu!

31 Mart yerel seçimler öncesi İYİ Parti Kayseri'de 3 adayını daha açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

İYİ Parti'nin 3 adayı daha belli oldu!

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti, Büyükşehir Belediye Başkan adayını Kazım Yücel’i açıklamasının ardından 8 ilçenin belediye başkan adaylarını da resmi olarak duyurmuştu. Partinin 3 adayı Kayseri belediye başkan adayı daha belli oldu. 

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi Kayseri’de siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Siyasi arenanın hareketlendiği bu günlerde İYİ Parti sokaklara inerek çalışmalara başladı.

İYİ Parti Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurdaer Şahin, Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç, Talas Belediye Başkanı Göker Gözütok ve birçok ilçenin başkan adayını açıklamıştı.

Partinin Kocasinan ilçesi adayı Yurdaer Şahin, Melikgazi ilçesinde Sedat Kılınç, Özvatan ilçesinde Halil İbrahim Çağrı, Felahiye ilçesinde Ali Dinçer Kuzugüden, Yeşilhisar ilçesinde Salih Karagöz, İncesu ilçesinde Recep Güngör, Bünyan ilçesinde Erhan Özhan, Yahyalı ilçesinde Mustafa Balcı ve Develi ilçesinde ise Songül Özdemir olarak açıklanmıştı.

Partinin 3 Kayseri belediye başkan adayı daha belli oldu. Buna göre; Akkışla ilçesi için Osman Türk olurken, Pınarbaşı Belediye Başkan adayı da Metin Kılıçaslan olarak belirlendi. Hacılar belediye başkan adayı ise Alper Ceyhan oldu.