İYİ Parti Kayseri'den yerel seçim açıklaması

Kayseri İYİ Parti İl Başkanı Av. Tansu Şener'den yerel seçim açıklaması geldi. Şener, yaklaşan yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

İYİ Parti Kayseri'den yerel seçim açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri İYİ Parti İl Başkanı Av. Tansu Şener'den yerel seçim açıklaması geldi. Şener, yaklaşan yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Şener, ‘81 ilde olduğu gibi Kayseri'de de 16 ilçe ve Büyükşehir seçimlerinde kendi adaylarımızla hazırız, tüm belediyelere talibiz’ dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında dile getirdiği 'Türk Milleti'ne hak ettiği gibi bir seçenek sunmak için; Hür ve müstakil İYİ Parti'yi göstermeye geliyoruz!' sözlerinin ardından bir açıklamada Kayseri İYİ Parti İl Başkanı Av. Tansu Şener'den geldi. Şener, ‘81 ilde olduğu gibi Kayseri'de de 16 ilçe ve Büyükşehir seçimlerinde kendi adaylarımızla hazırız, tüm belediyelere talibiz’ dedi.

Görüşme olumlu geçti

Şener, Ankara görüşmelerinin de gayet olumlu geçtiğini dile getirdi. Şener, ‘Halk tarafından kabul edilen, sevilen, sayılan aday adayları olduğunu belirterek çok iddialı isimlerle geliyoruz yerel seçimlerde Kayseri'de güzel neticeler alacağımızdan kuşkumuz yok' diye konuştu. İl Mali İşler Başkanı Mali Müşavir Yasin Aras ile birlikte Ankara'da Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ile görüştüklerini ve Kayseri hakkında fikir alış verişi yaptıklarını belirtti.