İYİ Parti Kayseri'den Ankara Çıkarması

İYİ Parti'de, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde hareketlilik yaşanıyor. Kayseri'den Ankara'ya yapılan bir ziyaret daha gerçekleştirildi. Yerel seçim öncesinde İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kazım Yücel, Yurdaer Şahin ve Sedat Kılınç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İYİ Parti Kayseri'den Ankara Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de isimleri Belediye Başkan adaylığı için geçen iş insanları Kazım Yücel, Yurdaer Şahin ve Sedat Kılınç ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. 

İYİ Parti Kayseri'den Ankara Çıkarması
İYİ Parti’de seçim çalışmaları hız kazandı. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde hareketlilik yaşanıyor. Partinin Kayseri kanadından Ankara'da bir dizi görüşmeler gerçekleştirildi. Bu ziyaret, özellikle Kayseri'deki belediye başkanlığı yarışı için büyük önem taşıyor. 
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Ankara'daki TBMM ofisinde heyeti ağırladı. Yeniden milletvekili olarak seçilen Ataş, Kayseri'deki son durumu heyetle paylaştı. Görüşmelerin, yerel seçimlerin gidişatı açısından büyük öneme sahip olduğu düşünülüyor. 
Ataş, ‘Güneş yerinde, her şey yolunda!’ başlığıyla, ‘Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i partililerimiz Sn. Kazım Yücel, Sn. Sedat Kılınç, Sn. Yurdaer Şahin ile makamında ziyaret ettik. Ülke gündemi ve yaklaşan yerel seçimler üzerine istişarelerde bulunduk. İlgi ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz.’ dedi. 

İYİ Parti Kayseri'den Ankara Çıkarması

Kazım Yücel de, ‘İYİ Parti Genel Merkezinde, Genel Başkanımız Sn. MeralAkşener 'i ziyaret ederek, yürüdüğü yolda bizlerinde yanında olduğumuzu ifade ettik.’ diye açıklamada bulundu. 

İYİ Parti Kayseri'den Ankara Çıkarması

Sedat Kılınç ise, ‘Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret ederek, her daim yanında olduğumuzu, asla yalnız yürümeyeceğini bir evladı olarak bildirdik. Nazik kabulleri, misafirperverliği ve güzel sohbeti için minnettarız’ ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Kayseri'den Ankara Çıkarması

İYİ Parti'de belediye başkan adaylığı için başvurular 20 Kasım'da başladı ve 22 Aralık'a kadar devam edecek. Bu süreçte, partinin yerel yönetimlere yönelik çalışmaları devam ederken, henüz resmi bir başvurunun yapılıp yapılmadığı yönünde açıklanmadı.