İşte Kayseri'de yerel seçimler için yapılan son anket!

Belediye Başkan adaylarını belirleme çalışmalarında son aşamaya gelen AK Parti, Kayseri'deki son anketini tamamladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

İşte Kayseri'de yerel seçimler için yapılan son anket!

AK Parti, Belediye Başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını tamamlamak üzere. Bu çerçevede Kayseri’deki son anketin tamamlandığı öğrenildi. 

Yapılacak olan 31 Mart yerel seçimimlerinde aday belirleme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Bazı siyasi partiler adaylarını kamuoyuna açıklarken, AK Parti adaylarının isimleri en çok merak edilen isimler oluyor.

Kayseri’de de AK Parti’nin hangi isimleri aday göstereceği büyük merak konusu oldu. Başta Büyükşehir olmak üzere diğer ilçelerde mevcut başkanlarla devam edilip edilmeyeceği tartışılırken, ufak çaplı da olsa değişikliklerin yapılabileceği konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye başkan adaylarının ay sonuna kadar açıklanacağını duyurmuştu. Erdoğan bu kapsamda aday belirleme çalışmalarında son aşamaya geldiğine işaret etti. 

AK Parti Kayseri Belediye Başkan adaylarını belirleme çalışmaları çerçevesinde son anketi bugün tamamladı. Telefonla yapılan ankette vatandaşların mevcut Belediye Başkanları'ndan memnun olup olmadıkları sorulurken, ayrıca Belediye Başkan adayı olarak görmek istedikleri bir isim olup olmadığı da soruldu.

Anket soruları şu şekilde;
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’tan memnun musunuz? Yeniden aday olmasını destekliyor musunuz?
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’ndan memnun musunuz?
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’dan memnun musunuz? Yeniden aday olmasını destekliyor musunuz?
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’dan memnun musunuz? Yeniden aday olmasını destekliyor musunuz?

Benzer sorular diğer İlçe Belediye Başkanları için de soruldu. Yapılan son anketle birlikte Belediye Başkan adaylarının belirlenme süreci sonra ermiş oldu.