İsmail Okumuş: 'Bize iftira attılar'

Geçtiğimiz hafta sonu Argıncık Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren Talas Anayurtspor - Barogücü maçının ardından ortalık karışmış ve oyuncular tekme tokat birbirlerine girmişti. Bu müsabakanın yankıları sürmeye devam ediyor. Barogücü antrenörü İsmail Okumuş,' maçtan sonra bizi suçlu gösterdiler iftira attılar' dedi.

İsmail Okumuş:  'Bize iftira attılar'

Kavga sonrası yaralanmalar oldu 
 
Talas Anayurtspor - Barogücü müsabakasının bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. Maç devam oynandığı sırada, hiçbir olay yaşanmazken bitiş düdüğünden sonra ortalık gerildi. Futbolcular tekme tokat birbirine girdi. Bu olayın ardından iki takımdan da yaralananlar oldu. Tekme ve yumrukların konuştuğu maçın yankıları hala devam ediyor. 
 
Abdulkerim Sain hastaneye kaldırıldı
 
Olaylı bu maçın ardından Talas Anayurtspor cephesi, oyuncuları Abdulkerim Sain'in hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındığını belirtti. Hastaneden yapılan tetkikte Abdulkerim Sain'in soluk borusuna yakın kısımda göğüs kafesinde hava oluştuğu tespit edildi. Acilen yoğun bakıma alınan ve 5 gün kontrol altında tutulacağı öğrenilen oyuncunun yiyecek ve içecek tüketmesi yasaklanırken 5 gün boyunca serumla besleneceği kaydedildi. 
 
Barogücü antrenörü İsmail Okumuş: 
"Bize iftira attılar. Abdulkerim'in durumunun kavgayla alakası yok" 
 
Barogücü antrenörü İsmail Okumuş, gazetemize bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kendilerine iftira atıldığını belirten Okumuş, "İstemediğimiz bir olay yaşandı. Tabii ki keşke kavga olmasaydı ancak olan oldu. İki takım oyuncuları kavga etti. Biz de darbe aldık onlar da. Bunu inkar edecek değilim ancak maçtan sonra sadece suçlu bizmişiz gibi göstermek bizi son derece üzdü" dedi.
 
"Kavgayla ilgisi yok"
 
Okumuş," Maçtan sonra bizde çok üzüldük. Keşke böyle birşey yaşanmasaydı dedik. Kaptanım Oktay Çalış ile birlikte, Abdulkerim Sain kardeşimize ziyarete gidelim dedik. Ancak Abdulkerim'in en yakın arkadaşını aradığımızda olayın kavgayla alakası olmadığını öğrendik. Abdulkerim'in uzun zamandır olan bir ciğer rahatsızlığı varmış. Ciğerlerinde hava oluşmuş. Hatta oyuncunun kendisi de bunu söyledi. Kavgayla alakası olmadığını söyledi. Bu olaydan sonra hastalığın farkına varılmış. Yani bir anlamda bu olay hayırlı olmuş. Hastalığını öğrenmiş" dedi.
 
Bizim oyuncular da yaralandı
 
Antrenör İsmail Okumuş," Maçtan sonra çıkan kavgada sadece biz suçluymuşuz gibi gösterildi. Ancak çıkan kavgada bizim oyuncularımız da yaralandı. Kaptanım Oktay Çalış kafasından yaralandı, kuyruk sokumunda ağrı var oturamıyorum hocam diyor. Yani söylemek istediğim kavgadır yaşandı bitti. Bizim için herşey sahada kaldı. Ertesi gün gazetelere sosyal medyaya baktığımız da sadece suçlu bizmişiz gibi göstermelerine anlam veremedik. Haksızlığa karşı gelemiyorum" dedi.
 
>Muhammed Kösedağ