İş insanı Dilan Polat'ın ödediği vergide şaşırtan sayı!

Sosyal medyada aktifliği ile bilinen ve bir çok ilde güzellik merkezi bulunan iş insanı Dilan Polat'ın ödediği vergi açığa çıktı. Şaşırtan vergi miktarı sosyal medyada gündeme oturdu. Polat'ın ödediği vergi ne kadar? Açıklama yaptı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İş insanı Dilan Polat'ın ödediği vergide şaşırtan sayı!

Sosyal medyada aktifliği ile bilinen ve bir çok ilde güzellik merkezi bulunan iş insanı Dilan Polat'ın ödediği vergi açığa çıktı. Şaşırtan vergi miktarı sosyal medyada gündeme oturdu. Polat'ın ödediği vergi ne kadar? Açıklama yaptı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de....

Lüks hayatlarıyla ve eşinin yaptığı sürprizler ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın adı bu kez 'kara para aklama' iddiası ile sosyal medyada çalkantı oluşturdu.

İş insanı Dilan Polat'ın ödedediği vergide şaşırtan sayı!

Dilan Polat güzellik merkezi açmadan önce doğum fotoğrafçılığı işi yapıyordu. Bir müddet bu işi yaptıktan sonra eşiyle birlikte bir güzellik merkezi açmaya karar vererek İstanbul'da ilk Dilan Polat Güzellik Merkezi'ni açtı. Artan talepler üzerine yeni yer açan Polat farklı illere de bayiliğini verdi. Ardından Polat, kişisel bakım, temizlik gibi ürünler çıkarttı. Farklı alanlara da açılan Polat ailesi inşaat sektörüne de el attı. 

Ayrıca eşine aldığı lüks ve büyük yüzüklerle de bir dönem gündem olan Polat'a eşi mücevherat dükkanı açtı. Polat ailesi son zamanlarda da son olarak Dilan Polat Vakfı'nı açtı.

Gazeteci Muhammet Yakut Erk Acarer yayınında "İnsanların ekmek bulmakta zorlandığı zamanlarda bir insan bir kaç tane Ferrari alıp, başında dolarla taç yapıyorsa. Emniyet güçleri bu paranın nasıl kazanıldığını araştırmalıdır. Dilan Polat ve eşi kuyumculuk üzerinden Mail Order işi yapıyor. Kara para aklıyorlar." iddiasını ortaya attı.

İş insanı Dilan Polat'ın ödedediği vergide şaşırtan sayı!

Bunun üzerine Polat, "130 şubem var. Ayda 1 milyon satıyorum" şeklinde cevap verdi.

Ayrıca Gazeteci Seher Yaşayacak, geçen yıl Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'a doğum günü hediyesi olarak açtığı Dilan Diamond's firmasının 6 aylık vergi ödemesinin 15 bin 535 lira olduğunu söyledi.

İddiaları belgelerle kanıtlayan Yaşayacak, "Dilan Polat’ın tüm şirketlerine dair vergi beyannamelerini e-devletten incelemeye devam ediyoruz. 1 milyon TL’nin altında vergi tahakkuku var 2022 senesine dair. 66 bin TL vergi ödediği şirketi de var. Çerez parası!, Dilan Mücevherat ödediği vergi 15 bin TL sadece. Şirket 6 aylık vergi ödemesi. (Haziran 2022-Ocak 2023 arası) Dilan Polat bizimle dalga mı geçiyor?"

Dilan Polat, kara para aklama iddialarına "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" dedi.

İş insanı Dilan Polat'ın ödedediği vergide şaşırtan sayı!

Dilan Polat olan olaylar üzerine şu anda sosyal medyasını kapattı. Polat, hastaneye kaldırıldı.