İş arayanlar dikkat - KPSS şartsız en az 31 bin TL'ye personel alımı başladı!

İş arayanların dikkatini çekecek bir personel alımı ilanı yayımlandı. ASELSAN KPSS şartsız en az 31 bin TL'ye personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

İş arayanlar dikkat - KPSS şartsız en az 31 bin TL'ye personel alımı başladı!

İş arayanların arama motorlarında sıkça araştırdığı ASELSAN KPSS şartsız en az 31 bin TL’ye personel alımı yapacağını duyurdu. ASELSAN hangi mesleklerde alım yapacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

İş arayanlar dikkat - KPSS şartsız en az 31 bin TL'ye personel alımı başladı!

Başvuruların online olarak yapılacağı ASELSAN’da ortalama 31 bin TL civarında maaş verileceği bilgisi edinildi. Alımların yapılacağı meslekler olarak da ağırlık olarak elektrik ve elektronik sistemleri üzerine olacağı görüldü.

ASELSAN’da alım yapılacak meslekler şu şekilde,

Bilgi Teknolojileri SharePoint ve IIS Sistem Admini, Akustik Sistemler Sistem Mühendisi, Bilgi Teknolojileri Siber Güvenlik Mühendisi, Depo ve Stok Yönetimi Mühendisi, İnsansız Deniz Aracı Sistem Mühendisi, Uygulama Yazılımları Mühendisi, Haberleşme Elektronik Harp Sistem Mühendisi, Bilgi Teknolojileri Mimarı, Yarı İletken Proses Entegrasyon Mühendisi, ELD Ürün Desteği Mühendisi, Yazılım Tasarım Mühendisi, Aviyonik Sistem Mühendisi, DevOps Mühendisi, İdari Hizmetler Sorumlusu, C# Yazılım Mühendisi, Bilgi Teknolojileri SAP FIORI Yazılım Geliştirme Mühendisi, Bilgi Teknolojileri Sistem Mühendisi, Dijital Süreç Tasarım Mühendisi, Üretim Yönetim Sistemleri Mühendisi, DevOps Mühendisi, Bilgi Teknolojileri İş Zekâsı Uzmanı,Gömülü Yazılım Mühendisi, Hava ve Füze Sistem Mühendisi, Teslimat Yönetimi Lider Mühendisi, Elektro-Optik Üretim Lider Mühendisi, Kart Test Lider Mühendisi, Eğitim Uygulama Mühendisi.

ASELSAN iş başvurusu için şartlar neler?

Başvuru şartları için yapılan açıklamada şartların ilanlara ve mesleklerin içeriğine göre farklılık gösterebileceği belirtilirken, KPSS puan şartının aranmadığı da ifade edildi.