İş arayanlar dikkat – Binlerce kişi alınacak!

Kayseri'de iş arayanlar bu habere çok sevinecek. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre bin 608 personel alımı yapılacak. Başvuru tarihleri ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri Bülteninde…

İş arayanlar dikkat – Binlerce kişi alınacak!

Kayseri’de herkes iş sahibi olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre bin 608 personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırmak için bin 608 sözleşmeli personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan personel alımı kararına göre alımlar; Büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, tekniker, destek personeli, mimar teknikeri, arşiv uzmanı, çağrı merkezi personeli, programcı, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında gerçekleştirilecek.

İçişleri Bakanlığı’nın bünyesindeki personel alımına açık pozisyonlara ÖSYM tarafından yapılan KPSS (B) grubu sınavından alınan puanlar ile gerçekleştirilecek.

İş arayanlar dikkat – Binlerce kişi alınacak!

Pozisyonlara; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubundan; lisans mezunları KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93 ve lise mezunları için KPSS P94 puan türünden personel alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatlarındaki pozisyonlarına başvuru için en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almak gerekiyor. Memur adaylarının ise tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınıyor.

Başvurular 22-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak.