İş arayanlar dikkat! Bellona Mobilya işçi alıyor - İşte Detaylar!

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Bellona Mobilya, İŞKUR İl Müdürlüğü'nde 30 Mayıs 2024'te mobilya imalatçısı, ahşap mobilya imalatçısı ve yatak imalat işçisi pozisyonları için toplu iş görüşmesi düzenliyor. Başvurular için ne yapmak gerekiyor? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

İş arayanlar dikkat! Bellona Mobilya işçi alıyor - İşte Detaylar!

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve mobilya üretimi yapan Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş., yeni iş fırsatları sunuyor. İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü'nde 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 09:00'da toplu iş görüşmesi düzenleneceği açıklandı.

Toplu iş görüşmesi kapsamında, farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacağı açıklamasının üzerine iş arayan yüzlerce vatandaş, harekete geçti. Bellona, Mobilya İmalatçısı - Mobilyacı: 65 kişi, Ahşap Mobilya İmalatçısı: 8 kişi, Yatak İmalat İşçisi: 10 kişi. Başvuru Koşulları da şu şekilde: Başvuru yapacak adayların daha önce Erciyes Anadolu Holding bünyesinde çalışmamış olması ve emekli olmaması gerekiyor.

İş arayanlar dikkat! Bellona Mobilya işçi alıyor - İşte Detaylar!

Nasıl Başvuru yapılacak?

İlan, İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlandı. Başvurular, İŞKUR İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek ya da e-Devlet şifrenizle İŞKUR sistemine giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Bellona Mobilya'da çalışma fırsatı için binlerce işsiz vatandaşın mücarat etmesi bekleniyor. İş arayanlar Kayseri Anadolu Haberin iş ilanlarından da iççi alımlarını takip edebilir.