İş arayanlar acele edin: Başvuru bugün bitiyor!

İş arayanları sevindirecek haber Kayseri Spor AŞ'den geldi. İş kapılarını bu kez sporcu eğitmenler için açacak Spor AŞ'de alımlar bugün son bulacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayser, haberlerinde…

İş arayanlar acele edin: Başvuru bugün bitiyor!

İş arayanları sevindirecek haber Kayseri Spor AŞ’den geldi. Spor AŞ, bugün sona erecek olan başvuru süreci ile sporcu eğitmeni pozisyonları için alımlarını tamamlayacak. 

Bu sevindirici gelişme, iş arayanlara umut ışığı olurken, spor alanında kendini geliştirmek isteyenler için bir fırsat niteliği taşıyor. 

Bu kapsamda 2 erkek ve 1 kadın olmak üzere, Snowboard Spor eğitmeni alınacak.

Başvurular bugün saat 16.00'a kadar RHG Enertürk Enerji Stadyumu Altı SPOR A.Ş. Genel Müdürlüğü-İnsan Kaynakları ve Personel Müdürlüğü’nde yapılacak.

Başvuru Şartları neler?

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3- Emekliliğe hak kazanmamış olmak.

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

5- Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar zimmet irtikap rüşvet hırsızlık dolandırıcılık sahtecilik güveni kötüye kullanma hileli iflas ihaleye fesat karıştırma ediminin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6- Başvuru tarihi itibariyle Kayseri de ikamet ediyor olmak.

7- Kısıtlı ve Vesayet altında olmamak.

8- Hafta sonu ve akşam mesailerinde çalışmaya engeli bulunmamak. 

10- Tercihen Spor Bilimleri Fakültesi mezunu veya öğrencisi olmak. 

11-En az 1.kademe Snowboard belgesine sahibi olmak.

12- Tercihen bireysel ve grup eğitimlerinde tecrübe sahip olmak.

Başvuru için gerekli belgeler

Başvurular şahsen yapılacaktır. CV'ler İnsan Kaynakları ve Personel Müdürlüğü'nde doldurulacaktır.(1 adet fotoğraf getirilmesi gereklidir) Sadece başvuru tarihi ve saatinde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınacaktır. Başvuru tarihinden önce ve sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İş ilanına ulaşmak için tıklayın...