İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!

Türk Telekom referans veri akış erişim (VAE) tarifelerinde fiyat güncellemesi yaptı. Türk Telekom'un bu tarife güncellemesi ile internet hizmeti yüzde 70 zamlandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!

Türk Telekom referans veri akış erişim (VAE) tarifelerinde fiyat güncellemesi yaptı. İşte detaylar…

İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet verebilen tek toptan internet hizmet sağlayıcısı konumunda olan Türk Telekom’un bu tarife güncellemesi, tüketici açısından internet hizmetlerinde yüzde 70 zam anlamına geliyor.

Türk Telekom altyapısını kullanan TurkNet, Millenicom, Netspeed, Vodafone, D-Smart, GIBIRNet gibi internet servis sağlayıcılarının tarife ücretlerine zam gelmesi bekleniyor. Türk Telekom en son 1 Haziran 2022 tarihinde port ücretlerine yüzde 67 oranında zam yapmış ve bu firmaların tarife ücretlerine yüzde 20-40 oranında zam gelmişti. 

İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!Türk Telekom referans veri akış erişim (VAE) tarifelerinde fiyat güncellemesi yaparak yüzde 70 oranında zamlandırdı. BTK tarafından yayımlanan karara göre port ücretindeki artışlar 1 Temmuz 2023’ten itibaren geçerli olacak. ‘Türk Telekom Referans Seviyesinde Veri Akış Erişimi Teklifi’ kapsamında yapılan zam BTK tarafından kabul edildi. 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan port ücretlerinden diğer firmaların taahhütlü aboneleri ve Türk Telekom aboneleri etkilenmeyecek. 

Türk Telekom eski port ücretleri;

İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!

Türk Telekom yeni port ücretleri;

İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!İnternete zam geldi! Artışı gören şok oldu!