Instagram'da yeni dönem

Instagram`a giren herkesi yakından ilgilendiren sürpriz bir gelişme yaşandı. Eklenen yeni özellik ile bakın ne değişecek?

Instagram'da yeni dönem

Instagram`da `aykırı` konuşanlar artık mesaj atarken bu uyarıyı görecek. Israr edip mesaj yolladığında hesabı kapatılabilecek. Ancak Instagram`ın asıl bomba değişimi bu değil!


Instagram, kullanıcıların paylaştıkları fotoğrafa odaklanmalarını ve beğeni sayısına takılmamaları gerektiğini düşündüğü için radikal bir adım atmak üzere...
Instagram`ın yeni halinden bir görüntü daha karşınızda... Beğeni sayısını artık sadece fotoğrafı paylaşan kişinin kendisi görebilecek!
Bu ekran görüntüsüne baktığımızda da Instagram`ın bu yeni arayüzü üzerinde çalıştığı kesinlik kazanmış oluyor. Peki bu ne anlama geliyor? Fotoğraf paylaşınca artık ne olacak?

İşte Instagram`ın resmen hayata geçirmeye hazırlandığı yeni yüzü.... Kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak kısım ise `beğeni` sayısında gizli...

Instagram`da fotoğraf attığınızda beğenen kişilerden birinin kullanıcı adı ve `others` yani `diğerleri` ibaresini göreceksiniz.
Yani paylaştığınız fotoğrafın kaç beğeni aldığını sadece siz göreceksiniz. O da bu ekrandan olacak. Bir başkası bunu artık göremeyecek.

Instagram`da beğeni sayısının bulunduğu kısım artık `diğerleri` ibaresine yerini bırakmış.

Instagram henüz bu tasarıma geçmiş değil; ancak her an Instagram`ın yeni arayüzüyle karşılaşabiliriz. Bu elbette Instagram`da çok ama çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor...