İnsanlık ölmemiş - Mustafa Selvi 'Helal olsun' dedirtti 

Kocasinan Belediyesi'ne bağlı KİMAŞ'ta çalışan Mustafa Selvi'den örnek davranış. Selvi, çalıştığı yerde Mehmet Endez'e ait 10 bin TL buldu ve parayı sahibine teslim etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İnsanlık ölmemiş - Mustafa Selvi 'Helal olsun' dedirtti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediyesi’ne bağlı KİMAŞ’ta çalışan eski futbolcu Mustafa Selvi’den örnek davranış. Aynı zamanda Kayserispor sevdalısı olan Selvi, son yıllarda eşine nadir görülen bir örnek davranışta bulundu. Selvi, görev yaptığı Kocasinan Belediyesine ait Erciyesevler'deki Kocasinan Kafe'de 10 bin TL para buldu. Bulunan bu paranın Kayserispor'un eski futbolcusu Mehmet Endez'e ait olduğu öğrenildi. Selvi, bulduğu parayı Mehmet Endez'e iade etti. 
Bu sıra dışı buluşma, birçok kişi tarafından "kaderin bir cilvesi" olarak yorumlandı. Mustafa Selvi'nin bulduğu parayı Mehmet Endez'e teslim etmesi dürüstlük timsali olarak yorumlandı. 

İnsanlık ölmemiş - Mustafa Selvi 'Helal olsun' dedirtti 

Mustafa Selvi'nin bu örnek davranışı, "İnsanlık ölmemiş" dedirtti ve haberi duyanların takdirini kazandı. 
Dürüstlük, insanlık ve dayanışma gibi değerlerin ön plana çıktığı bu olay, duygu dolu anların da yaşanmasına neden oldu. 
Kayserispor'a olan sevgi ve bağlılıkla tanınan Mustafa Selvi'nin bu davranışı, beğeniyle karşılanırken, insanlık değerlerinin gelişmesine de örnek oldu.