İncesu'nun kızlarına yan bakılmıyor

İncesu, spora verdiği önemin meyvelerini yemeye devam ediyor. U12 kategorisinde Kayseri Şampiyonu olan İlçe, U11'de de aynı başarısı göstermek için var gücüyle hazırlanıyor. İncesu Kız basketbol takımı, Kayseri Melikgazi'ye 12 sayı fark atarak, 2'inci maçını da kazanmasını bildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İncesu'nun kızlarına yan bakılmıyor

İncesu, son yıllarda spora büyük önem verdi.

Kayseri’nin gelişim gösteren İlçeleri arasında ilk sıralarda bulunan İlçe, Basketbolda büyük atılım gerçekleştirdi. U12 takımının şampiyon olmasıyla birlikte U11 takımı da başarıdan başarıya koşuyor. Kategorisinde rakiplerine nefes aldırmayan kızlar, Kayseri Melikgazi takımına da acımadı. İncesu Kız Basketbol U11 takımı her kategoride başarıyla mücadele ederek ilçenin gurur kaynağı oldu. U12 Takımı, Kayseri Şampiyonu olmuştu. 6 Nisan’da da kulüp müsabakasında U11 kategorisi ilk maçtaki başarısını ikinci karşılaşmada da gösterdi.

Kayseri Melikgazi takımı ile karşılaşan İncesu ekibi, sahadan 12 farklı skor ile ayrıldı. Ligde 2’de 2 ile yoluna devam eden İncesi U11 Basketbol takımı, Kayseri Melikgazi takımını 48-36 mağlup ederek, büyük bir engeli daha aştı.