İncesu'da yapılacak! Hem de ücretsiz

İncesu İlçesi, gençlere önem vermeye devam ediyor. Gençler, ilçede artık kurslara ücretsiz bir şekilde kayıt yaptırabilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

İncesu'da yapılacak! Hem de ücretsiz

İncesu’da spor atılımı devam ediyor. ilçede gençlere büyük önem veriliyor.

İncesu Akademi Özel Yetenek Hazırlık Kursları başlıyor. İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak önderliğinde İncesu Belediyesi, İncesu Milli Eğitim Müdürlüğü ve İncesu Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü işbirliğiyle her yıl birçok öğrenci Kayseri’deki kurslara yüksek ücretlerle kayıt yaptırıyor. Artık kurslara ücret verilmeyeceğinin müjdesi duyuruldu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Alpaslan İlbağı, ‘Yol ve zaman kaybının önüne geçerek kursu gençlerin hizmetine sunmaktır. Amacımız daha önce bu gibi kurslarda eğitim vermiş tecrübeli Eğitim kadrosuyla öğrencilerimizi en iyi şekilde ücretsiz olarak sınavlara hazırlamaktır.' İfadelerini kullandı.

İncesu Akademide Polis Akademisi, Bekçilik, Milli Savunma Üniversitesi, Polis Meslek Yüksek Okulu, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu, Polis Meslek Eğitim Merkezi okullarında eğitim almak isteyen gençler, ücretsiz kurslar için 15-25 Nisan tarihleri arasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne başvuru yapabilecek.  

İlbağı’nın Gençlik ve Spor İncesu Müdürü olduğundan bu yana ilçede büyük bir değişim yaşandı.İlçe sakinleri bu hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. 

İncesu'da yapılacak! Hem de ücretsiz