İncesu bu hizmeti çok sevdi

Kayseri İncesu Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Saç ve sakal bakım hizmeti sunularak, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Başkan Mustafa İlmek'in liderliğinde bu hizmet, vatandaşın büyük takdirini topladı. Ayrıntılar Kayseri haberimizde...

İncesu bu hizmeti çok sevdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri İncesu Belediyesi'nden alkışlanacak bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıldı.

İncesu bu hizmeti çok sevdi

Belediye, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Belediye çalışanları vatandaşın evine giderek saç ve sakal bakımları yapıyor. 

İncesu bu hizmeti çok sevdi

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'in talimatlarıyla hayata geçirilen bu hizmet, bölge halkı tarafından büyük beğeni kazandı. Özellikle pandemi döneminde bu hizmet, yaşlı ve engellilerin evde çıkamama sorununa bir çözüm olmuştu. Başkan İlmek, konu hakkında yaptığı açıklamada, bu hizmetin sadece bir kerelik olmadığını, belediyenin sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde sürekli devam edeceğini vurguladı.

İncesu bu hizmeti çok sevdi

Vatandaşlar ise bu hizmetten faydalananların memnuniyetini dile getirerek, Başkan İlmek ve ekiplerine teşekkürlerini iletti. İncesu Belediyesi'nin bu uygulaması, diğer belediyelere de örnek teşkil etti.

İncesu bu hizmeti çok sevdi