İmamoğlu'ndan Pınarbaşı'na Mesaj Var!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim'inin ardından sonuçlara yapılan itirazlar sonucu 2 Haziran'da Pınarbaşı seçmeni sandığa gidecek. Seçime bir gün kala Ekrem İmamoğlu'ndan Pınarbaşı'na mesaj var! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İmamoğlu'ndan Pınarbaşı'na Mesaj Var!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim’inin ardından sonuçlara yapılan itirazlar sonucu 2 Haziran’da Pınarbaşı seçmeni sandığa gidecek. Seçime bir gün kala Ekrem İmamoğlu’ndan Pınarbaşı seçmenine mesaj yolladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pınarbaşı halkına sosyal medya aracılığı ile seslendi. Sevgili hemşerilerim hepinize İstanbul’dan en sıcak sevgilerimi gönderiyorum diyerek sözlerine başlayan İmamoğlu, ‘Deniz Yağan Başkanımızın yanında olduğumu ve onu çok desteklediğimi bilmenizi isterim. Eminim ki Pınarbaşı halkı tıpkı 31 Mart’ta olduğu gibi başkanımızın yanında duracak. Çünkü milletimizin haksızlığa, milletin iradesinin önüne geçme teşebbüslerine asla izin vermeyeceğiniz biliyorum’ dedi.

Yenilenecek seçimi kendisinin de yaşadığını belirten İmamoğlu, ‘Buna en yakın şahit olanlardan birisi de benim. Deniz Yağan başkanımızın oy farkını daha da artırarak Kayseri Pınarbaşı ilçesinde göreve başlayacağına inancım tam. Deniz Yağan başkanım göreve geçtikten sonra çok önemli projeleri birlikte hayata geçireceğiz’ ifadelerinde bulundu. 
Her zaman Yağan’ın yanında olacağını ifade eden İmamoğlu, ‘Pınarbaşı’nın yerel ve kırsal kalkınma için atacağı adımlara destek vereceğiz. Anadolu’da eksik alt yapının gelişmesine, tarım ve hayvancılık gıda sanayisinin güçlenmesine katkı sunmayı çok ama çok önemsiyoruz. Pınarbaşı’nın ihtiyaçlarını biliyoruz. Tesisleşme anlamında atılması gereken önemli adımlar var. Et, süt, peynir üretimi için çağdaş tesisler, tarım ve hayvancılık geliştirecek projeler Pınarbaşı’nı ileriye taşıyacak. Pınarbaşı’nın potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkaracağız’ ifadelerinde bulundu.

İmamoğlu, ‘Sevgili Pınarbaşılılar 2 Haziran’da yani yarın Pınarbaşı’da  Deniz Yağan Başkanımızın yanında olacağınıza tüm kalbimle inanıyorum’ diyerek sözlerini bitirdi.