İlk kez göründü-Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da, 6 maç sonra Pendikspor maçından alanın 3 puan büyük sevinç yaşattı. Sarı-Kırmızılı takımın devre arasında transfer ettiği Duckens Nazon'un ilk kez güldüğü dikkatlerden kaçmadı. Kapalı Kale'ye hayranlığını dile getiren Nazon, Karagümrük maçını kazanarak, galibilet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İlk kez göründü-Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un devre arasında büyük umutlarla transfer ettiği Duckens Nazon, gol atmayı unuttu.

CSKA-Sofia'dan transfer edilen Haitili, şu ana kadar sadece 2 gol atabildi. Orta sahanın verimsizliğinin dezavantajını çeken Nazon'un, son yapılan antrenmanda son derece hırslı, istekli ve neşeli olduğu gözlendi. Kayserispor formasıyla şu ana kadar 10 maça çıkan Duckens Nazon, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında sahneye çıktı. Güçlü fiziği ve süratiyle fark oluşturan, fakat çok fazla pas alamayan Haitili, son yapılan antrenmanda yüzü güldü. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Pendikspor galibiyetinin gelmesi, Kayserispor'da pozitif etkiye neden oldu. Kaliteli bir kumaşa sahip olmasına rağmen, tam olarak hazır olmayan ve uyum sürecini geç atlatan Nazon'dan patlama bekleniyor. Toplamda 7 maçtır gol atamayan Nazon, takım halinde savaşarak, Karagümrük engelini aşacaklarını söyledi.

İlk kez göründü-Kayserispor Haberleri

Duckens Nazon: Sanki Kayseri'de oynadık

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale'ye hayranlığını dile getiren Haitili, 'Kayserispor'un en büyük şansı taraftarı. Bunu geçtiğimiz hafta bir kez daha gördük. Pendikspor maçını sanki Kayseri'de oynadık. Onlar için oynayacağız ve 3 puan alarak, taraftarımıza armağan edeceğiz' diye konuştu.